Egy agykontrollos kisbaba mindennapjai

Andriska, a bölcs baba

Andriska, a bölcs baba

Andriska utazik - Végre itt a nyár!

2019. június 03. - vlinder

img_20190514_180848_818_1.jpg

Végre itt a nyár, s jöhet az utazások ideje. Nagyon nagy szerencsénk van, mert Andriska imád utazni, főleg autókázni, kell is, ugyanis a szüleim Zamárdiban laknak, s az tőlünk, Szentendrétől 137 km-re van.

Első igazi külföldi utunk Ausztriába vezetett, méghozzá Bécsbe, a kedvenc városomba. Bécs nem hiába a világ legélhetőbb városa. Nagyon szeretünk Ausztriában vásárolgotni, főleg a bécsi Shopping City Südben, a kedvenc bevásárlóközpontomban és a híresneves Parndorfban, ahol 70%-os leárazással tudok Andriskának is vásárolni, ott vettük például a képen látható Tommy Hilfigheres rugdalozót is. 

Azért gyerekkel nem olyan egyszerű ám utazni, mert megállóként rá kell számolni több mint félórát az etetésre és a pelenkázásra, de szerencsére a benzinkutaknák kulturált pelenkázók találhatóak, így a nagy baj is könnyen orvosolható, s még egy kis fürdetés is belefér, hogy utána tisztán, felüdülve folytassuk az utunkat. Nekem a kedvenc szoptatós helyem Parndorfban van, ahol a gyermekmegőrző mellett alakítottak ki egyet, el van különítve paravánnal, és egy nagyon kényelmes fotel szolgál a mama relaxálására és a baba étkezésére, s mindez ingyenesen. Magyarországon is lehetne egyre több ilyen szoptatásbarát hely, ha már családbarát ország vagyunk:)

Andriskára nyáron nagyon sok kaland vár, ugyanis elkezdjük a babaúszást, megyünk a leányfalui és a bécsi termálfürdőbe is (persze ő csak a babamedencét próbálja ki), utazunk nyaralni a Balatonhoz, a mamáékhoz, illetve felfedezzük az olasz tengerpartot is augusztusban, Jesolót Fejős Éva ajánlásával:) Ősszel pedig elmegyünk apa kedvenc városába, Münchenbe, s megmutatjuk Andriskának az Oktoberfestet, igaz ő még sört nem ihat (meg anya sem nagyon), de már megvettük neki a 86-os bajor kis népviseletes ruháját:)

Mindenkinek kellemes nyarat kívánok, utazzatok/strandoljatok sokat, fedezzétek fel a világot és önmagatokat is!

Egy napszemüveges képpel búcsúzom (ez már a hajvágás után készült, mert Andriska már az első hajvágásán is túl van, s így nyáron rövid séróval utazik a baba):

img_20190601_183400_198.jpg

További képekért és élménybeszámolókért keresd az Instát:

www.instagram.hu/dr.betty

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://drbettyanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr3714876240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nasa Hungary 2019.06.10. 13:21:33

Nagyon aranyos! Jó egészséget!
süti beállítások módosítása